X
GO
en-USnl-NL

Tandheelkundig kliniek Belgisch Park

Patiënten kunnen bij ons terecht via een verwijzing of op eigen initiatief. Vul het digitaal verwijsformulier in.

Verwijsformulier
Spoed Spoed
Spoed

Voor spoedgevallen in de avonduren, feestdagen en in het weekend kunt u contact opnemen met Avond- en weekenddienst Den Haag via telefoonnummer: 070 - 311 03 05.

Afspraak maken Afspraak maken
Afspraak maken

U kunt een afspraak bij ons maken via telefoonnummer: 070 - 767 00 80 of e-mail: info@tkbp.nl

Openingstijden Openingstijden
Openingstijden
Maandag: 08:00 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:00 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 tot 18:00 uur

Afspraak maken

 

U kunt een afspraak bij ons maken via
telefoonnummer: 070-7670080 of e-mail: info@tkbp.nl

Tandheelkundig kliniek Belgisch Park
Stevinstraat 176-178
2587 ET 's-Gravenhage

 

Ons Team

 

A. Feiz Barazandeh

Tandarts

Feiz Barazandeh heeft in 2003 zijn propedeuse in de biomedische wetenschappen aan de UVA gehaald maar heeft toch besloten om tandarts te worden. De dynamiek van het vak, namelijk het technische aspect, de wetenschap en het zorgverlenen in één. In 2003 is hij begonnen met de opleiding tandheelkunde en is eerder dan nominaal, in juni 2008, als tandarts afgestudeerd. Gelijk hierna is hij in een verwijspraktijk begonnen, veel bijscholingen gevolgd, persoonlijke training gehad in de kliniek en in 2010 is aangenomen voor de post-academische opleiding endodontologie op ACTA waarvoor hij in 2013 zijn diploma in ontvangst heeft mogen nemen. Inmiddels is hij fulltime bezig als tandarts-endodontloog in zijn eigen praktijk en doet hij bijscholing in implantologie op ACTA. Feiz Barazandeh: ‘Ik hou van mijn werk en mijn patienten en probeer ook steeds beter te worden in alles wat ik doe.

Meer info over tandarts Feiz Barazandeh: Curriculum Vitae

 

R. Macedo

Tandarts

Endodontologie

Macedo is afgestudeerd in 2005 als tandarts aan de universiteit van Lissabon en in 2011 als tandarts-endodontoloog aan het ACTA. Sindsdien is hij bezig geweest met zowel de kliniek als een PhD programma in samenwerking met het ACTA en de Universiteit van Twente. Zijn PhD heeft hij in 2013 afgerond en is momenteel bezig in de kliniek en het onderzoek. Naast een goede clinicus en wetenschapper is hij ook een goede zwemmer en houdt hij van reizen en is een echte levensgenieter.

Meer info over tandarts Macedo: Curriculum Vitae

N. Tzimpoulas

Tandarts

Endodontologie

Tzimpoulas voltooide zijn tandheelkunde in 2009 aan de Universiteit van Athene in Griekenland. Vanaf 2009 tot 2012 heeft hij als docent in de Universiteit van Athene gewerkt terwijl hij ook klinishe Endodontologie heeft beoefend. In 2013 is hij aangenomen voor de post-academische opleiding Endodontologie op ACTA waarvoor hij in Juni 2016 zijn diploma mag ontvangen. Hij naam deel aan verschillenden onderzoeksprojecten en publiceerde onder andere in internationale peer-reviewed tijdschriften. Naast zijn passie voor endodontologie (en onderzoek) en perfectionisme tijdens de behandelingen Tzimpoulas houdt ook zeer van voetbal, sporten en reizen rond ter wereld.

Meer info over tandarts Tzimpoulas: Curriculum Vitae

D. Sokos

Tandarts

Paradontologie

Sokos is afgestudeerd als tandarts in 2008 aan de universiteit van Athene in Griekenland. In 2010 is hij onder begeliding van Prof. Loos begonnen aan de post academische opleiding aan het ACTA. Sinds het afstuderen als tandarts-paradontoloog is hij werkzaam in de kliniek.

Meer info over tandarts Sokos: Curriculum Vitae

T. Koursoumis

Tandarts

Endodontologie

Koursoumis studeerde in 2010 af als Tandheelkundige aan de Universiteit van Athene, Griekenland. De volgende jaren werkte hij als algemeen tandarts in verschillende praktijken en terzelfdertijd was hij klinisch instructeur in de studiekliniek van dezelfde universiteit. Sinds 2013 heeft hij zijn eigen privépraktijk die zich uitsluitend focust op de Endodontologie en Biomimetische Tandheelkunde. In 2015 verhuisde hij naar Nederland om er zijn postgraduaatopleiding in Endodontologie te volgen bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Zijn thesis was deel van een artikel, met als titel “Uncontrolled Removal of Dentin during In Vitro Ultrasonic Irrigant Activation in Curved Root Canals”, dat gepubliceerd werd in het Journal of Endodontics in 2016. Sinds 2016, is Koursoumis aan het werk bij de Verwijspraktijk Belgisch Park, die zich uitsluitend focust op microscopisch verbeterde chirurgische en niet-chirurgische endodontologie. Naast endodontologie, houdt Koursoumis ook van koken en verschillende kooktechnieken ontdekken. Samen met zijn familie en goede vrienden, bezoekt hij restaurants met verschillende keukens om zijn kennis te vergroten. Hij speelt ook graag basketbal en bezoekt graag kunstgalerijen met tentoonstellingen van straatkunst.

T. Restas

Tandarts

Endodontologie

Collega Restas is geboren en getogen in Athene, Griekenland in 1989. Hij is afgestudeerd als tandarts in 2012 aan de universiteit van Athene. Hij heeft zijn militaire dienst gedaan in de Hellenic Airforce in 2013. Sinds 2015 woont hij in Amsterdam waar hij was aangenomen voor de 3 jarige opleiding tot tandarts-endodontoloog. Na zijn studie heeft hij besloten om toch in Nederland te blijven wonen en hier fulltime als tandarts-endodontoloog gaan werken. Restas spreekt inmiddels vloeiend Nederlands en vindt goede communicatie en een stressvrije behandelkamer belangrijk in zijn dagelijkse praktijk.

C. Munoz

Tandarts

Munoz is in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Sevilla, Spanje. Tijdens en na het afstuderen heeft zij verschillende cursussen gevolgd (onder ander in Orthodontie en Endodontologie) en stages gelopen, in Spanje en ook in Nederland. Munoz: ‘Momenteel ben ik met veel plezier werkzaam als algemeen tandarts’.

Koutsoumpou

Tandarts

Orthodontie

G. Caraballo Ortiz

Restauratieve tandarts

Caraballo Ortiz is een vriendelijke en gedreven tandarts met speciale affiniteit voor restauratieve tandheelkunde. Hij heeft gestudeerd aan de universiteit van Sevilla, Spanje en heeft zijn diploma tot tandarts behaald in 2013. Na zijn studie heeft hij de cursus Aesthetics Expert gevold aan dezelfde universiteit, wat hem de baan als restauratief tandarts bezorgde in Nederland. Bij onze praktijk kunt u bij Caraballo Ortiz terecht voor restauratieve behandelingen. Veelal restaureert hij in onze praktijk tanden en/of kiezen na een wortelkanaalbehandeling.

A. Feiz Barazandeh

Praktijk Manager